[Febrer Llibertari] Les dones a la lluita revolucionaria: fins on arriba la repressió?

Des de la Trama ens fa molta il·lusió convidar-vos a l’acte que estem preparant per a aquest dissabte. Es tracta d’una XERRADA + DEBAT entorn a la lluita revolucionària des del subjecte dona, com es viu tant la repressió estatal com la reacció de l’entorn social i revolucionari davant la figura transgressora de la dona lluitadora.

La XERRADA serà MIXTE i es centrarà en experiències passades, concretament la de les dones en la seva participació a l’IRA i la de les dones en el grups autònoms durant la transició. Per a això, comptarem amb les exposicions de dues companyes especialitzades en tots dos temes, la Mireia Ros i la Irena Cardona respectivament.

Un cop compartides aquestes experiències, es crearà un espai de debat NO MIXTE, de dones, lesbianes i trans, on compartir com hem viscut la nostra participació en espais polítics, les dificultats que hi trobem i les aliances que teixim per combatre-ho. Volem generar un espai de reflexió on conflueixin les tres experiències: la de les dones a l’IRA, la de les dones als grups autònoms de la transició; i la nostra pròpia, la de les dones militants o activistes polítiques en el nostre entorn actual.

Hi haura menjar i beure a preus populars.

Us hi esperem aquest diumenge a les 11h a Can Vies!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s